Missioni on luoda koteihin ja toimistoihin lempipaikkoja. Tiloja, joihin haluaisi jäädä.

 
 
väripallot-roosa.png
 
 

Maru Hautala

Olen Maru, sisustussuunnittelija, sisustusbloggaaja sekä sisustamisen asiantuntija. Autan asiakkaitani toimivan arjen järjestämisessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Tykkään tehdä koteja monenlaisella budjetilla ja hyvin erilaisista lähtökohdista.

Kaupalliset kokonaisuudet

Onnistuneesti suunniteltu ympäristö vaikuttaa merkittävästi kuluttajan ostokäyttäytymiseen. Tämän vuoksi messuosastoihin, myymälöihin sekä brändi-ilmeeseen tulisi panostaa myös tilasuunnittelun ja stailauksen puitteissa. Hokutteleva tila = enemmän kauppaa.

Kodit

Täältä löydät koteja ja asiakkaitteni lempipaikkoja, joista olen erityisen ylpeä. Asiakaskohteet suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja huolellisella suunnittelulla saadaan aikaan harkittuja kokonaisuuksia ja toimivia tiloja.

 

Palvelut

Laadin suunnittelutarjouksen maksuttoman tarjouskäynnin perusteella ja sisustussuunnittelu voi olla konsultoivaa asiantuntijuuden hyödyntämistä tai perusteellisia millintarkkoja mittakuvia. Mietitään yhdessä mahdollinen kokonaisuus!

Blogi

Blogista löydät tärkeää tietoa sisustussuunnittelusta ja hyödyllisiä vinkkejä tilojen sisustamiseen. Julkaisen blogissa myös ennen ja jälkeen kuvia sekä tarinoita suunnittelukohteista.

Mediassa

Täältä löydät julkaisut, joissa olen ollut mukana kommentoimassa ajankohtaisia ilmiöitä ja sisustamisen suuntaviivoja.

 
etusivu-nosto.jpg

Instagram @maruhautala