Missiomme on luoda koteihin ja toimistoihin lempipaikkoja. Tiloja, joihin haluaisi jäädä.

 
 
väripallot-roosa.png
 
 

Maru & Pauliina

Sisustussuunnittelu Maru Hautala on kahden suunnittelijan toimisto, jossa työskentelee yrittäjä ja sisustussuunittelija Maru Hautala sekä sisustusarkkitehti, muotoilija Pauliina Kanninen.

Kaupalliset kokonaisuudet

Onnistuneesti suunniteltu ympäristö vaikuttaa merkittävästi kuluttajan ostokäyttäytymiseen. Tämän vuoksi messuosastoihin, myymälöihin sekä brändi-ilmeeseen tulisi panostaa myös tilasuunnittelun ja stailauksen puitteissa. Hokutteleva tila = enemmän kauppaa.

Kodit

Täältä löydät koteja ja asiakkaitteni lempipaikkoja, joista olemme erityisen ylpeitä. Asiakaskohteet suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja huolellisella suunnittelulla saadaan aikaan harkittuja kokonaisuuksia ja toimivia tiloja.

 

Palvelut

Laadimme suunnittelutarjouksen maksuttoman tarjouskäynnin perusteella ja sisustussuunnittelu voi olla konsultoivaa asiantuntijuuden hyödyntämistä tai perusteellisia millintarkkoja mittakuvia. Mietitään yhdessä mahdollinen kokonaisuus!

Blogi

Blogista löydät tärkeää tietoa sisustussuunnittelusta ja hyödyllisiä vinkkejä tilojen sisustamiseen. Julkaisemme blogissa myös ennen ja jälkeen kuvia sekä tarinoita suunnittelukohteista.

Mediassa

Täältä löydät julkaisut, joissa olemme olleet mukana kommentoimassa ajankohtaisia ilmiöitä ja sisustamisen suuntaviivoja.

 
etusivu-nosto.jpg

Instagram @maruhautala