Olen Maru, sisustussuunnittelija ja sisustusbloggaaja sekä sisustamisen asiantuntija

Autan asiakkaitani toimivan arjen järjestämisessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Toimiva ja harkittu sisustaminen on ennen kaikkea elämisen laatua parantavaa ja ammattilaisen avustuksella toimivuuden lisäksi tilaan saadaan myös visuaalisesti näyttävä lopputulos.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2014 ja tänä aikana olen päässyt suunnittelemaan vanhoja perinnetaloja, moderneita uudiskohteita, myymälöitä ja messuosastoja. Nautin erityisesti toimitilasuunnittelusta ja kaupallisista kohteista, joissa suunnittelua kaapaistaan pintaa syvemmältä - kuinka erilaiset yhteisöt saadaan toimimaan, viihtymään ja kuinka toimivalla suunnittelulla voimme parantaa työskentelyä, lisätä työtehoa ja sen tiimoilta tehdä myös enemmän kauppaa.

Yksityiskoteja suunnitellessa pidän erityisesti ennakkoluulottomista toimeksiannoista, tilamuutosprojekteista ja suurten linjojen pohtimisesta. Värit ovat itselle tärkeitä ja olen erityisen kiinnostunut värien vaikutuksesta meihin. Ajattomuus, skandinaavisen pehmeät materiaalit ja -muotokieli ovat suunnittelukohteissani esiintyvät tyypilliset elementit.

Olen maanläheinen tyyppi ja arvostan suunnittelussa kotimaisuutta ja ekologisuutta. Tykkään tehdä koteja monenlaisella budjetilla ja hyvin erilaisista lähtökohdista - kukkaron koko ei saa määritellä sitä että saadaanko tilasta toimiva vai ei. Kyse on myös kekseliäisyydestä ja innovatiivisesta otteesta.

Suunnittelutöiden lisäksi kirjoitan Marulla sisustusblogia A-lehtien Meillä Kotona sivustolla. Asiantuntija-artikkeleita ja -lausuntoja olen antanut niin Meillä Kotona sivustolle kuin myös printtilehtiin kuten Avotakkaan, Kotivinkkiin, Keski-Suomalaiseen, Savon-Sanomiin ja Helsingin Sanomiin.

Kaikkein paras lopputulos syntyy asiakkaan ja suunnittelijan sekä toteuttajan välisestä luottamuksesta sekä mutkattomasta yhteistyöstä. Teen yhteistyötä ammattitaitoisten tekijöiden kanssa aina arkkitehdeistä rakennusliikkeen edustajiin ja graafisiin suunnittelijoihin sekä valokuvaajiin.

Olen puhelias ja innostun aina uusista projekteista! Asiakaskäynnit venähtävät helposti pitkäksi ja nautin suunnattomasti suunnittelutyön sosiaalisesta puolesta. Toimintamallit ja ihmisten erilaisuus sytyttävät minut suunnittelijana aina uudestaan – millaisessa ympäristössä juuri sinä viihdyt?

Toivottavasti tapaamme pian!

Terv.
Maru