Sisustussuunnittelu Maru Hautala on kahden sisustussuunnittelijan suunnittelutoimisto, jossa meistä molemmat toimivat omilla vahvuuksillaan.

Maru Hautala on toiminut yrittäjänä vuodesta 2014 hän on suunnitellut niin vanhoja perinnetaloja, moderneita uudiskohteita, myymälöitä ja messuosastoja. Maru nauttii erityisesti toimitilasuunnittelusta ja kaupallisista kohteista, joissa suunnittelua kaapaistaan pintaa syvemmältä - kuinka erilaiset yhteisöt saadaan toimimaan, viihtymään ja kuinka toimivalla suunnittelulla voimme parantaa työskentelyä, lisätä työtehoa ja sen tiimoilta tehdä myös enemmän kauppaa.

Suunnittelutöiden lisäksi Maru kirjoittaa Marulla sisustusblogia A-lehtien Meillä Kotona sivustolla. Asiantuntija-artikkeleita ja -lausuntoja olen antanut niin Meillä Kotona sivustolle kuin myös printtilehtiin kuten Avotakkaan, Kotivinkkiin, Keski-Suomalaiseen, Savon-Sanomiin ja Helsingin Sanomiin. Maru toimii myös sisustussuunnittelun opettajana.

Pauliina Kanninen liittyi vahvistamaan toimiston osaamista keväällä 2019. Pauliina on Sisustusarkkitehti, muotoilija AMK. Pauliinan luovuus ja kokemus muun muassa lavastessuunnittelusta antaa loistavaa perspektiiviä tilasuunnitteluun niin kodeissa kuin työympäristöissä.

Meitä molempia yhdistää rakkaus skandinaaviseen muotoiluun ja väreihin. Missiomme on saada ihmisten ympärille kauneuden ohella toimivuutta, jotta te voisitte keskittyä olennaiseen - laadukkaaseen työn tekemiseen ja vapaa-aikaan, johon ei kuulu säilytysratkaisuiden puutteen päivittäinen harmittelu.

Toivottavasti tapaamme pian!

Maru & Pauliina