Haluamme tehdä ajattomia sekä toimivia ratkaisuja koteihin ja toimitiloihin. Laadimme suunnittelutarjouksen maksuttoman tarjouskäynnin perusteella ja sisustussuunnittelu voi olla konsultoivaa asiantuntijuuden hyödyntämistä tai perusteellisia millintarkkoja mittakuvia. Mietitään yhdessä mahdollinen kokonaisuus!

Kiinnostaako sinua hintatiedot? Käy lukemassa laajempi kustannuksia käsittelevä blogikirjoitus tästä linkistä.


 
 
sisustussuunnittelu_maruhautala_icon.png

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu sisältää kokonaisuudesta riippuen muun muasssa 3D luonnokset kohteesta, seinäkohtaiset piirrokset, pohjapiirroksen, sisustusvalaistussuunnitelman, materiaalisuunnitelman, tilakohtaiset huonekortit, tuotetiedot ja hankintapaikat.

 
 

 
 
sisustussuunnittelu_maruhautala_icon2.png

Kaupallinen/toimitila suunnittelu

Kaipaatko uutta ilmettä myymälään, houkuttelevaa messuosastoa tai stailausta tuotekuvauksiin? Haluatko toimistoon viihtyisämmän eteisaulan, jolla hurmaat mahdollisen asiakkaan vai kenties panostaa neuvottelutiloihin? Oletko tekemässä yrityksellesi kokonaisvaltaista brändiuudistusta ja kaipaat apua visuaalisen ilmeen toteuttamiseen myös toimitiloissa? Kaupallinen suunnittelu sisältää perinteisen sisustussuunnittelun tavoin dokumentit materiaaleista, mitoituksista ja visuaalisesta ilmeestä.
Uskon, että voin olla avuksi oli kyseessä perinteisempi toimitilan sisustussuunnittelu tai kaupallinen kokonaisuus - tavataanko vaikka lounaan merkeissä ja jutellaan lisää?

 
 

 
 
sisustussuunnittelu_maruhautala_icon3.png

Konsultaatio

Sisustuskonsultaatiokäynnin (2h) aikana ehdimme kurkistamaan kodin pieniin pulmakohtiin, sävymaailmoihin tai vaikka kodin kalusteiden järjestykseen. Kahden tunnin konsultaatiokäynnin hinta on 250€ ja konsultaatiokäynti tarjoaa hyvä avun maalien sävyvalintoihin ja uusien kalusteiden hankintaan. Aina ei välttämättä tarvita raskaampaa suunnitelmaa! Konsultaatio ei sisällä jälkikäteen laadittavia dokumentteja.

 
 

sisustussuunnittelu_maruhautala_icon4.png

Projektin hallinta

Sisustussuunnitelman toteuttamiseen sisältyy valtavan paljon myös projektin hallintaa. Jos toiveena on helppous ja projektin mutkattomuus, niin vastaan mielelläni kokonaisuuden hallinnasta; tarjouspyynnöistä, hintatiedusteluista ja tilauksista aina varsinaisen remontin seurantaan, sisustustuotteiden noutoon, asetteluun sekä muihin viimeistelytöihin. Jos kaipaatte avaimet käteen palvelua, niin projektin hallinta yhdistettynä sisustussuunnitteluun on ehdottomasti teitä varten!


Heräsikö palveluista kysyttävää?

Laita minulle viestiä alla olevalla lomakkeella niin vastaan kysymyksiisi.

Nimi *
Nimi